søndag den 16. maj 2010

Posebukser - nu med indhold

Det er lidt af en kunst at fange Sofia i den ønskede positur, men her er de mønstrede posebukser - nu indeholdende 1 stk. barnenumse.


Det har været dejligt at holde fri. Dagene er tilbragt i sommerhus - her skulle gøres klar til afslibning af stuegulvet, samles blade og ryddes lidt op. Lidt afslapning er det dog også blevet til.

Konfekten her er ved at være klar til min Change Away med Laura - den har været lidt længe undervejs pga. sygdom i rigelige mængder. De hæklede småkager er blevet til flere, og jeg går og pønser på at sy en indpakning til dem - jeg skal bare lige finde ud af, hvordan jeg grejer den.


 Ha' en god aften ;o)

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Køn pige hende Sofia, og sikken nogle fine bukser du har fået syet!
Er ret vild med din lakrids konfekt og kager! Ser meget livagtige ud
Kærligst Heidi

Unknown sagde ...

Hold op en sød lille tøs og fede bukser. Jeg ser virkelig frem til at få post. Isen er pakket og klar men jeg har ikke været forbi et posthus endnu. Lidt for dårligt men sådan er det nogle gange :) Håber I alle er bleevt raske igen.
Hvordan laver man det med link i navnet?
Kh Laura

Lone sagde ...

Heidi - Tak for de søde ord ;o) Bukserne er rigtig fine på - inden da var jeg lidt usikker på, om jeg syntes, de var helt som de skulle være. Apropos de hæklede sager - ja, det er lidt hyggeligt med den livagtige legemad. Jeg hygger mig rigtig meget med at lave det ;o)

Laura - Tak, hvor er du sød. Faktisk er jeg glad for, at du ikke har sendt isen endnu, for jeg havde posten mistænkt for at være rendt med den (nu da du havde nævnt, at du ville sende den fredag). Det skal du slet ikke tænke på - jeg er jo også lidt bagefter, så det passer mig HELT fint.

Apropos at linke i et indlæg: Marker det ord i din tekst, der skal fungere som link. Tryk på knappen: "LINK" i menuen. Her indsætter du så den side, der skal linkes til...altså www.etellerandetblabla.dk. Jeg plejer at finde siden og så kopiere adressen.

I øvrigt, så er vi forholdsvis raske efterhånden og begge børn har været afsted i dag. Vi krydser fingre for, at vi går sygdomsfrie tider i møde ;o)

Vi glæder os til isen kommer. Oskar har så sent som i dag sagt, at han elsker bamseis. Han bliver bare SÅ glad ;o)

Anonym sagde ...

nøj' hvor fin konfekt! Må man spørge hvon du får det til at hænge sammen i lag? Jeg hækler selv men ikke særligt avanseret :-) . Tak for inspirration. Trine

Krogstrup-Buch'erne sagde ...

Hej min Lurn, din swære kurn. Hvor jeg NYDER at kigge forbi din blog! Du går jo praktisk talt AMOK med alle dine smukke syslerier etc - hvilket er dejligt at opleve her fra den grønlandske sidelinje. Jeg glæder mig til at se dit bette iswaffelprojekt! Ha' en dejlig uge. Knus og masser af kram fra mæ!

Ps. tager du mon i mod bestillinger - her hentydes til musens SMUKKE, SMUKKE bukser???

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)