torsdag den 14. januar 2010

Mens vi venter...

Dagen i dag er gået med at vente. Vores nye vaskemaskine skulle komme i dag. Ventetiden har jeg brugt til at få gjort nogle hængepartier færdige. Det er som om nogle projekter bare er sværere at ta' sig samme til at lave end andre. Det er blevet til 4 puder i dag - helt almindelige, firkantede og meget hurtige at sy. Stoffet til de grå puder har ligget klar i 5 måneder (måske mere), men de har ladet vente på sig, kan man vist godt sige. Derudover har jeg lavet 2 huer til lillesøster og hæklet en smule. De aflange puder med svampene kommer til at ligge i tremmesengen, når Sofia rykker over i den. Apropos hængepartier, så skal en vis lastbilseng lige være færdig først...

Det egentlig været en god og produktiv dag, men én ting mangler stadigvæk. Vaskemaskinen. Den kom aldrig...grrrrr. Det er da bare for irriterende. Vasketøjssituationen ser efterhånden noget håbløs ud - har snart ikke kunnet vaske i noget der ligner 2 uger.


2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej!
Sikke flotte ting du fik lavet,mens du ventede!

Og ja forstår godt dit dilemma, med vasketøjet- vi har selv været uden vaske maskine i 10 dage, er endelig kommet - og hold op den har fået sin sag for. Godt den også kan vaske om natten!
Krydser fingre for din maskine kommer i dag!

Lone sagde ...

Tak tak ;o) Desværre kommer den ikke i dag, men forhåbentlig i morgen, så kryds MEGET gerne fingre. Firmaet havde lavet en fejl, så vi var slet ikke på listen over leveringer i går. Jeg er ret desperat efterhånden og bunkerne af vasketøj er gigantiske!

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)