lørdag den 30. januar 2010

Sneak peek # 2 - Oskars lastbilseng

I sidst indlæg om Oskars seng stod lastbilen samlet, men umalet. Nu er den igen skruet fra hinanden, da den ellers ikke kan komme ind på Oskars værelse. Jeg er i fuld gang med pensel og maling og håber at blive næsten helt færdig denne weekend. Rune mangler liiiige nogle småting - lister til at skjule stederne, hvor skruerne sidder og et enkelt sted, der skal fuges - så hvis den ikke bliver helt færdig, så er det derfor ;o/

Jeg har brugt et par dage på at overveje, om bilen skulle tapetseres indvendigt med tapetet "Rush Hour" fra Ferm Living. Jeg er vild med tanken, men har i samråd med Rune besluttet at male i stedet, da de mange biler ikke nødvendigvis har det mest rolige udtryk. Måske tapetet kan bruges et andet sted på værelset - det må tiden vise...


Der har også været tid til at lave endnu en ugle (a la Rie Elise Larsen) og lidt sund slik i form af peanutkakao-kugler lavet af dadler og peanuts - mums.

5 kommentarer:

En fugl i hånden sagde ...

Altså den seng er da bare det cooleste projekt, og jeg er vildt spændt på at se det helt færdige resultat :)

Og fin ugle, by thh way. Skønt papir...

Kolorista sagde ...

God beslutning m. tapetet - det er lidt voldsomt, ik´? Super seng, glæder mig til den er malet! Og de dér peanut-dadel-ting kommer der vel en opskrift på??? :-) KH Lisbeth

Dorthe sagde ...

Synes den knægt er heldig! Jeg venter også stadig i spænding efter det endelige resultat.
Ligesom Lisbeth er jeg også vild efter en opskrift.....Kunne være en god snack søndag eftermiddag.
Og så må jeg også hellere snart komme i gang med at lave nogle ugler, har købt det skønneste Rie Elise Larsen papir i Blå fugl, så nu er det bare om at komme i gang.
Rigtig god søndag,
KH Dorthe

Lone sagde ...

Tak, Helle ;o) Vi er også bare vildt spændte på, hvad Oskar siger til den. Vi tænker, at han bliver umulig ud fra værelset, når den er færdig. Papiret er i øvrigt fra Panduro Hobby, hvis du får lyst til at lave én ;o) Super dejligt værelse du fik lavet til pigerne i øvrigt. Tapetet fra Holly's er helt fantastisk.

Lisbeth: Jeg er også sikker på, det er den bedste beslutning. Jeg er bare helt syg med det tapet, men må i stedet se, om jeg kan finde et nyt projekt, hvor det evt. kan bruges. Peanutkakao-kuglerne er vildt gode - smager lidt ligesom en snickers, men er bare meget bedre for samvittigheden og lårbasserne ;o) Hvordan er det egentlig? Må man lægge en opskrift på bloggen, hvis man henviser til bogen, den oprindeligt er i? Jeg deler den meget gerne :o)

Dorthe: Jeg er også selv hel vildt spændt ;o) Rune er dog lige kommet til at flække en liste i dag, så det var nok et par dage endnu. Æv! Kuglerne er rigtig gode med en kop kaffe især og smager RIGTIG godt. Jeg finder lige ud af, hvordan jeg gør med opskriften...jeg deler MEGET gerne. Blå fugl er bare den skønneste butik og med papir fra Rie Elise, er du mere end parat til at gå i gang med saks og lim. God fornøjelse! Er du i øvrigt kommet i gang med at blogge endnu? Så vil jeg rigtig gerne se dine ugler :o)

Frk. Fosli sagde ...

Ååå for en heldig gutt som skal få en slik seng!! :)
Ha en flott dag, og følg med på bloggen min i kveld for trekning av ugler!

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)