søndag den 10. januar 2010

Sneak peek - Oskars lastbilseng

Jeg bliver nødt til at vise Runes decemberprojekt frem. En seng til Oskar - en helt igennem fantastisk lastbilseng til en knægt, der ÆÆÆLSKER biler ;o) Motorhjelmen kan åbnes i den ene side, og "bag i" bilen er der en hylde til bøger. Den mangler nu at blive malet, og jeg skal selvfølgelig nok vise det færdige resultat frem ;o)


9 kommentarer:

En fugl i hånden sagde ...

God tidlig, tidlig morgen

Hvor er den seng flot - den tegner virkelig fin, og så er den noget helt unik. Er sikker på sønnike bliver utrolig glad for og stolt over den!

Jeg glæder mig til at se det færdige resultat!

Hilsen Helle

Anonym sagde ...

Godmorgen!
Hvor er den seng bare super flot!

Heldig dreng, glæder mig til at se sengen når den er blevet malet!

Kolorista sagde ...

HOLD DA OP! Bare SÅ sej seng... kan man mon lave noget tilsvarende til én der elsker fodbold :-) Kh Lisbeth

Tine sagde ...

Måske et fodboldmål Lisbeth;)

Sengen er virkelig flot. Har din søn set den, eller er den en overraskelse? Han kommer helt sikkert til at elske den bil!

Ha' en god dag:)

Dorthe sagde ...

Hvor er den bare fed! I har en heldig lille dreng. Glæder mig til at se den i farver:-)
Dorthe

Lone sagde ...

Hej allesammen. Rune har med en vis stolthed læst med på bloggen i dag. Sengen er helt og aldeles hans fortjeneste, og I har ganske ret i, at den er noget helt særligt. Oskar ved ikke noget endnu, og vi glæder os rigtig meget til at overraske ham.

Lisbeth, jeg tænkte det samme som Tinse - måske et fodboldmål var noget man ku' lave? Eller gavlen på sengen formet som et fodboldlogo eller en læderbold? Rune har i hvert fald hygget sig med at lave sengen - måske din bedre halvdel ville ha' det på samme måde? Kh Lone

frkmus.dk sagde ...

Den er jo helt fantastisk. Ser frem til at se den færdig.

kh Gitte

Kolorista sagde ...

Hej igen - tak for de gode fodboldforslag - jeg skal vist lige ha den hjemlige handyman i sving... når 1. salens badeværelse er færdigt og køkkenet er renoveret og ... men engang i fremtiden, i hvert fald! Go aften fra Lisbeth

Lone sagde ...

Gitte, tak skal du ha'. Det står lidt stille med sengen, men måske der er fornyede kræfter her i weekenden til at få gjort noget ved sagen.

Lisbeth, det lyder til at I har nok af projekter. Det tager jo tid det hele, men det er også godt at ha' nogle sjove af slagsen i blandt ;o) Det var så lidt i øvrigt ;o)

Send en kommentar

TAK, fordi du kiggede forbi og gav en kommentar med på vejen ;o)